Kde nás nájdete?

MAĎARSKO

  • V obchodoch skupiny SPAR: INTERSPAR, SPAR,
  • V hypermarketoch AUCHAN, TESCO
  • V obchodnej sieti CBA
  • Vo vybraných obchodoch site COOP
  • Vo viacerých predajniach pekární (V Maďarsku)
  • Vo viacerých segmentoch HORECA (hotely, reštaurácie, kaviarne, party servis a pod.)

 

RUMUNSKO

  • V predajniach pekární v Paillasse sieťach (Cluj-Napoca,Baia Mare, Odorhei,Deva, Tg-Mures, Miercurea Ciuc, Tg-Jiu)

Chceli by ste aj Vy Paillasse pekáreň?

Paillasse franchise

Naše argumenty – 11 dôvodov prečo sa Vám oplatí piecť Paillasse chlieb

 

 

  • Paillasse Vám ešte väčšmi zvýši dobrú povesť Vašej kvalitnej pekárne a odlíši od ostatných priemerných pekární.

 

  • Značkou Paillasse sa môžu pýšiť len kvalitné pekárne – Vaši zákazníci si to budú vážiť!

 

  • Paillasse Vás podporuje dynamickým marketingom a koncepciou reklamy. Takto môžete pozitívne dotvárať aj Vašu obchodnú prezentáciu, čím predbehnete konkurenciu.

 

  • Poskytneme Vám výhradné zastúpenie pri dodávaní Paillasse Vašim partnerom.

 

  • Výroba Paillasse znamená rastúci príjem – pri starostlivej práci sa príjem z predaja výrazne zvýši.

 

  • Chrumkavú kôru a kvalitnú chuť Paillasse chleba získava zo zvláštneho zloženia múky a z dlhého zrenia cesta.

 

  • Paillasse múka je získaná zo špeciálneho postupu a Paillasse chlieb sa pečie podľa špeciálneho receptu zo zmesi múky.

 

  • Paillasse cesto po výrobe a odležaní je k dispozícií celý deň pre ranné aj poobedňajšie pečenie.

 

 

  • Naši  Paillasse kolegovia svojou osobnou spoluprácou ručia za kvalitu Vami upečených produktov.

 

  • Paillasse je ochranná značka, ktorú vyrába a distribuuje v 14 krajinách Európy viac ako 1400 pekární. Paillasse chlieb vyvinul Aimé Pouly popri klasickej metóde pečenia a výroby.

 

 

 

Často kladené otázky – Ako odpovedajte zákazníkom

 

V čom je lepší, ako cenovo podobné chleby?

Hoci Paillasse je cenovo mierne drahší, ale kvalita a bohatstvo chutí to vynahradí zákazníkovi.


Hoci Paillasse je od priemerného chleba drahší, ale oveľa dlhšie udrží svoju čerstvosť a pochutnáte si na ňom aj po niekoľkých dňoch.

V čom sa odlišuje Paillasse od podobného druhu chlebov?
 

Ak ochutnáte Paillasse, okamžite zistíte rozdiel: má sladkastú chuť, pričom druhovo podobné chleby sú kyslasté.

Známe obchodné značky často kopírujú! Ak sa pozrieme na trh s hodinkami (Rolex, Omega, atď.) alebo na trhu s odevmi (Lacoste, a pod.), kópie sa podobajú na originálny výrobok na nepoznanie, ale ich kvalita je veľmi nízka.

Je možné použiť Paillasse chleba na prípravu chlebíčkov? Áno. Odporúčame odrezať 5-6 cm hrubé krajce, ktoré ešte rozrežte po dĺžke. Chrumkavá kôra s mäkkým vnútrom a pridaným maslom dáva lahodnú chuť.
Prečo je kôra taká chrumkavá? 
 

Pomocou dôkladného prežúvania sa trávenie zvyšuje a keďže sa škrob z Paillasse chleba v ľudskom organizme okamžite premení na cukor, znamená to pre človeka okamžite využiteľnú energiu. Takto sa predíde nepríjemnému nadúvaniu.


Vďaka chrumkavej kôre je vnútro chleba dokonale chránené a tak dlhší čas môžete konzumovať kvalitnú chuť, veď vlhkosť chlebíka zostáva neporušená.

Prečo je potrebné tak nahrubo posypať chlebík múkou?
 
Ošetrenie nášho chleba múkou je potrebné pre zachovanie tradície; chlieb Vám ochotne zabalíme.
Nakoľko je obľúbený Paillasse chlieb v Európe? V Európe vyrába Paillasse chlieb vyše 1400 pekární.
V čom sa odlišuje Paillasse od Ciabatta chleba?

Ciabatta obsahuje olivový olej a veľa droždia. Droždie počas 3-5 hodínového zrenia neumožní vytvorenie správnej arómy a nevhodne vplýva aj na udržiavanie čerstvého chleba. Preto sa odporúča skonzumovať Cibatta chlebík do troch hodín od prípravy.

 

 

 

 

Prihláška



Prečo sa to oplatí?

Vaša dobrá povesť
Len kvalitné pekárne pečú Paillasse chlieb
Vaš chlieb
Výhradne Vy predávate Paillasse chlieb u svojich partnerov

Budovanie Vašej značky
Podporujeme Vás dynamickým marketingom a reklamou
Váš úspech
Rastie Váš zisk
Vaše vedomosti
Zabezpečíme Vám a Vašim pracovníkom sústavné vzdelávanie a kontrolu

5 dôvodov pre kvalitu

 

  • Výnimočný vzhľad a neopakovateľnú chuť Paillasse chleba ďakuje svojej nepravidelne pórovitej, mäkkej a žiarivej vnútornej časti a taktiež karamelizovanej kôre, ktorá hrá v krásnych teplých farbách.
  • Chlieb sa vyrába podľa tradičnej receptúry ručnou výrobou. Pekár necháva kysnúť cesto dostatočne dlho, aby mohla vyzrieť charakteristické aróma, ktorá prepožičia nášmu chlebu neporovnateľnú chuť.
  • Vynikajúca chrumkavá kôra a výnimočne mäkké a príjemne vlhké vnútro chleba spôsobí neopakovateľný a intenzívny zážitok chuťovým bunkám.
  • Chlieb je možné uskladniť aj na viac dní, keďže jeho karamelizovaná kôra vynikajúco chráni vnútro. Chlieb dlho udrží svoju čerstvosť vďaka svojej vysokej hodnote vlhkosti.
  • Náš chlieb je zdravý, keďže škrob z jačmennej múky sa mení na cukor pomaly a tak nezaťažuje organizmus okamžite.

 

 

 

Odporúčame

Pékpont